Spagyriektherapie

Plantgeneeskunde ofwel spagyriek geeft een diep helende aanvulling in het plan van aanpak. De spagyriek kan ook heel goed naast de reguliere aanpak worden ingezet. Maar wat is spagyriek?

Plantenremedies voor de totale mens
In de spagyriek worden ziekten beschouwd als processen die plaatsvinden in het kader van onze persoonlijke evolutie (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en bewustwording. Bij deze processen zijn dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel betrokken. Ziekten kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans, die ons wezen en ons bewustzijn er toe aanzet om een nieuw evenwicht op een hoger niveau te vinden.

De behandeling met spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat helderheid kan ontstaan en heling mogelijk is.

De spagyrische middelen zijn toe te passen bij acute en chronische klachten ook is spagyriek bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Vanwege de transformerende en helende werking is de spagyriek werkzaam op het niveau van lichaam, geest en ziel.

De spagyriek essences en complexen zijn een volledig natuurlijk product van de hele plant. En zijn alleen op voorschrift van een ervaren spagyriek therapeut te verkrijgbaar. Indien nodig is er altijd overleg met de spagyriek apotheker die ook de essences samenstelt en  rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op via 06 - 25 524 787 of afspraak@praktijkdegroenling.nl

Praktijk De Groenling werkt samen met de Spagyriek Apotheek en de spagyriek middelen van Phylak Sachsen.logo-spagyriekapotheek