Consult

Werkwijze
Na het eerste contact krijg je een uitgebreide vragenlijst (anamnese) toegestuurd. Deze kan je per email of per post retourneren waarna we een intake afspraak maken.

Indien wenselijk of noodzakelijk is er altijd overleg en terugkoppeling naar de regulier behandelaar of huisarts.

Intake
Tijdens de intake wordt ruim aandacht besteed aan de anamneselijst en jou als persoon. We onderzoeken samen de klacht, wat is het probleem, wanneer is deze ontstaan en hoe uit de klacht zich? En richt ik me op jou als persoon, hoe is je leefwijze en hoe ziet jouw voedingspatroon eruit?  Daarbij worden ook de resultaten van eerdere medische onderzoeken betrokken.

Verder maak ik gebruik van verschillende diagnostische technieken om je constitutie en conditie te bepalen. Het kan wellicht nodig zijn nader laboratorium onderzoek te doen.

Eerste consult
Na de intake maak ik een analyse en tijdens het eerste consult bespreken we het gedegen plan van aanpak gericht op jou als uniek persoon, je klachten en je situatie.
We gaan er samen aan werken om een verstoorde stofwisselingsfunctie te normaliseren.
Eventuele nieuwe voedingsproducten, hun kwaliteiten en bereidingswijzen worden tijdens dit consult voorgesteld. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Tweede en volgende consulten
Doorgaans zijn er in totaal 3 tot 5 consulten nodig afhankelijk van de klachten.
Tijdens de volgende consulten worden de ervaringen met de aanpak doorgesproken. Dit kan leiden tot aanpassing of verfijning. Het kan nodig zijn om extra voedingssupplementen of natuurlijke middelen in te zetten maar dat hoeft zeker niet altijd.

Laboratoriumonderzoek
Praktijk De Groenling biedt een groot aantal onderzoeksprogramma’s welke bij een natuurgeneeskundig laboratorium uitgevoerd worden. Deze kunnen zowel klachtgericht alsook preventief worden aangevraagd. De uitslag is uitsluitend voor artsen en therapeuten.

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via 06 - 25 524 787 of afspraak@praktijkdegroenling.nl