Voeding als medicijn

Voeding als medicijn & als gezonde levensstijl
Gezonde voedingJe bent wat je eet maar ook wat je (groot)moeder at. Alle voedingstoffen die je eet, maken je wie je bent. Het gezegde kun je dus heel letterlijk nemen. Goede natuurlijke voeding vormt de bouwstenen voor een gezond, sterk en vitaal lichaam. We hebben natuurlijke gezonde voedingsstoffen nodig om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. De cellen, weefsels en organen gezond te houden of te herstellen.

Wat is voor jou een gezond voedingspatroon?
Dat kan voor iedereen net weer een beetje anders zijn. We gaan samen op weg om te kijken wat voor jou nodig is en het beste bij jouw conditie en constitutie past. Een afspraak bij Praktijk De Groenling is consult en leskrijgen wat gezonde voeding is en voor je doet in één. Laat je verrassen en maak direct een afspraak.

Een omschakeling naar een evenwichtig voedingspatroon kan een zeer sterke uitwerking hebben. En hoewel het misschien niet altijd gemakkelijk is om het nieuwe voedingspatroon te volgen, zal het tot blijvende resultaten leiden. Dus kies voor jezelf en neem voeding en leefstijl serieus. 

“Don’t eat anything your great-great grandmother wouldn’t recognize as food. There are a great many food-like items in the supermarket your ancestors wouldn’t recognize as food... stay away from these”  ~Michael Pollan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *