Spagyriek

Kies voor de beste versie van jezelf! Welke planten horen specifiek bij jou?

Maak hier een afspraak voor een persoonlijke spagyriekconsult.

Plantgeneeskunde ofwel spagyriek
Geeft een diep helende aanvulling in het plan van aanpak. De spagyriek kan ook heel goed naast de reguliere aanpak worden ingezet.

Spagyriek is Homeopathie, Fyto-, Aromatherapie, Etherische oliën, bachremedie en Schüssler zouten in één
Ziekten kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans, die ons wezen en ons bewustzijn er toe aanzet om een nieuw evenwicht op een hoger niveau te vinden. De behandeling met spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht.

De spagyrische middelen zijn toe te passen bij acute en chronische klachten ook is spagyriek bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Vanwege de transformerende en helende werking is de spagyriek werkzaam op alle niveaus.

De spagyriek essences en complexen zijn een volledig natuurlijk product van de hele plant (wortel, stengel, blad, bloem). En zijn alleen op voorschrift van een ervaren spagyriek therapeut te verkrijgbaar. Indien nodig is er altijd eerst overleg met de apotheker die ook de essences samenstelt en  rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op via 06 - 25 524 787 of afspraak@praktijkdegroenling.nl

Praktijk De Groenling werkt samen met de Spagyriek Apotheek en de spagyrische middelen van Phylak Sachsen. In Duitsland valt zij onder de hoge norm van de farmacopee van het Duitse Homeopathisch Arzenei Buch (HAB).
logo-spagyriekapotheek