Arike

Arike Mijnlieff - Voedingsdeskundige
Ik werk vanuit de holistisch visie dat alles met elkaar is verbonden. Een uiterst interessante invalshoek om naar voedsel en gezondheid te kijken. 

Naast een meerjarige HBO opleiding voedingsdeskundige heb ik een  medische opleiding bij de Hoge School voor Natuurgeneeskunde afgerond. Voordat ik De Groenling ben gestart was ik als projectleider werkzaam in binnen en buitenland.

Projecten duurzame & gezonde voeding
Naast mijn werk als voedingsdeskundige vind ik het belangrijk mij in te zetten voor projecten in de regio om het gebruik van meer duurzame en gezonde(re) voeding. Als vrije actor werk ik samen met een interregionaal netwerk in het werkveld over gezondheid en voedsel in Nederland en België. Mijn eerder opgedane ervaringen als projectleider in verschillende vakgebieden in binnen- en buitenland komen hierbij goed van pas.