Online detox-reinigingsprogramma

Meld je aan voor het online detox programma met dagelijkse persoonlijke ondersteuning, wetenswaardigheden, advies en recepten!

Datum: 3 t/m 12 oktober 2020 (andere data op aanvraag)
Kosten: € 250,00 (consulten worden, afhankelijk van je verzekering, vergoed vanuit aanvullende pakket)
Informatie of aanmelden.

Waarom reinigen / detoxen?
We krijgen dagelijks kleine hoeveelheden toxines binnen. Geïsoleerd in kleine hoeveelheden kunnen die geen kwaad maar de ophoping wel. Ook van binnenuit kunnen toxines ontstaan doordat onder andere schimmels, parasieten en foute bacteriën toxische afvalstoffen afscheiden. Dat kan resulteren in hoofdpijn, huidklachten, opgeblazen gevoel of andere darmklachten, vermoeidheid, stramme spieren, niet lekker in je vel zitten, weinig energie, vergeetachtigheid, hormonale-, reuma- of fibromyalgie achtige klachten.

Veroorzakers problemen
Opgehoopte toxines (gifstoffen) in het lichaam zijn vaak de boosdoeners van veel en soms onverklaarbare problemen. De vervuiling verzwakt onze systemen waardoor het zelfhelend vermogen aangetast wordt en er zwakke plekke ontstaan. Juist die zwakke plekken vormen de ingang tot ziektes, kwalen en ongemakken. Buiten dat zorgen deze opgehoopte gifstoffen ervoor dat met name het hormonale systeem niet goed meer werkt, wat de oorzaak kan zijn dat je er steeds wat kilo’s bij krijgt.
Laat het niet zo ver komen en ga er nu mee aan de slag!

Grote schoonmaak ondersteunt jouw gezondheid
Het is dus zaak om zoveel mogelijk afvalstoffen af te voeren die soms diep opgeslagen liggen in het lichaam. Je kan je voorstellen dat als er ineens uit alle krochten toxines losweken en in je systemen terecht komen, je lichaam daar moeite mee heeft om dat te verwerken. Het is dus beter om dat gedoseerd te doen. En ieder mens is anders; dat is dan ook de reden dat ik iedereen persoonlijk begeleid.
Het voorjaar is de allerbeste periode voor een grote schoonmaak en diepe reiniging van de systemen en de organen. Naast het voorjaar is het najaar is ook een goed moment om te reinigen en twee keer per jaar is natuurlijk nog beter.

Fit, vitaal en beter op gewicht
De reinigingsperiode zorgt er niet alleen voor dat je je fitter en vitaler voelt maar ook dat je gezond op gewicht komt. Het is dus geen primair doel om af te vallen maar wel een mooie bijkomstigheid. Ben je daarentegen juist té licht dan helpt het je om juist wat aan te komen.

Start reinigen door voeding
Meld je tijdig aan zodat je goed voorbereid van start kunt. Binnen het detoxprogramma kan je kiezen uit twee mogelijkheden. In overleg en afhankelijk van je conditie bepalen we samen welke optie je kiest en is het binnen de opties mogelijk om voor een strenge of lichtere variant te gaan. Bij ernstige ziektes of kwalen is een individueel traject beter op zijn plaats.

10 dagen
Alle cellen in het lichaam vernieuwen zich doorlopend, ieder type cel in een eigen tempo. De cellen van je bloedplasma hebben zich in 10 dagen helemaal vernieuwd, het bloed waarmee alle organen gevoed worden. Wil je langer doorgaan dan is 28 dagen optimaal.

Hoe werkt het programma?

  • We starten met een intake zodat ik weet hoe je constitutie en conditie is en weet waar ik rekening mee moet houden.
  • Je krijg heldere informatie vooraf zoals; wat heb je nodig, welke boodschappen moet je in huis halen, waar moet je verder rekening mee houden enzovoorts.
  • Meld je tijdig aan zodat ik weet waar jij ‘zit’ zodat ook optimale begeleiding geboden kan worden.
  • Je krijgt iedere ochtend een mail met informatie, oefeningen, wetenswaardigheden en specifieke recepten voor de dag erop. Daardoor heb je voldoende tijd om je steeds goed voor te bereiden.
  • Je krijgt online toegang tot de webpagina met recepten, alternatieven en tips.
  • We hebben dagelijks één op één contact.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Het detoxprogramma omvat een aantal consulten die ingediend kunnen worden bij de verzekering. Dit valt onder de aanvullende verzekering en gaat niet af van je eigen risico. De meeste verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Dit valt dan onder natuurgeneeskundige consulten of alternatieve zorg. Je krijgt hiervoor achteraf een factuur met de data.

Wil je vooraf overleg of dit wel iets voor jou is? Of heb je andere vragen? Voel je welkom om contact op te nemen via info@praktijkdegroenling.nl of bel 06 - 25 524 787.