Gemberpakkingen

Gember heeft een diep reinigende werking zowel in als op het lichaam. Gember heeft een yinne dus opengaande kwaliteit. Dat betekent dat de cellen zich meer openen waardoor opgehoopte verontreinigingen los kunnen laten.

Een detox gemberpakking behandeling helpt dus bij het reinigen van het lichaam. Buiten dat is het een zeer aangename en ontspannen behandeling. Het is daarom fijn als je daarna wat kunt rusten en de tijd kan nemen of in ieder geval geen drukke agenda hebt.

Tijdens de behandeling worden er warme gemberdoeken zo warm mogelijk op de huid aangebracht en afgedekt. De rug met de nieren is daarbij het belangrijkste al kunnen er, afhankelijk van de klachten, ook op andere delen van het lichaam pakkingen aangebracht worden. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Het is belangrijk na afloop voldoende te drinken om losgekomen afvalstoffen sneller af te voeren.

Kosten: € 47,50 per behandeling
Vergoeding: Als de pakkingen op medische basis zijn dan wordt de behandeling, afhankelijk van je verzekering, (deels) vergoed door je verzekering.

Wil je een afspraak maken of eerst meer informatie? Neem dan contact op via 06 - 25 524 787 of afspraak@praktijkdegroenling.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *