Detox-reinigingsprogramma

Meld je aan voor het detox programma met dagelijkse persoonlijke ondersteuning, wetenswaardigheden, advies en recepten!

Datum: 10 t/m 19 september 2021 (andere data op aanvraag)
Kosten: € 295,00 (consulten worden, afhankelijk van je verzekering, vergoed vanuit aanvullende pakket)

Waarom reinigen / detoxen?
We krijgen dagelijks kleine hoeveelheden toxines binnen. Geïsoleerd in kleine hoeveelheden kunnen die geen kwaad maar de ophoping wel. Ook van binnenuit kunnen toxines ontstaan doordat onder andere schimmels, parasieten en foute bacteriën toxische afvalstoffen afscheiden. Dat kan resulteren in hoofdpijn, huidklachten, opgeblazen gevoel of andere darmklachten, vermoeidheid, stramme spieren, niet lekker in je vel zitten, weinig energie, vergeetachtigheid, hormonale-, reuma- of fibromyalgie achtige klachten.

Veroorzakers problemen
Opgehoopte toxines (gifstoffen) in het lichaam zijn vaak de boosdoeners van veel en soms onverklaarbare problemen. De vervuiling verzwakt onze systemen waardoor het zelfhelend vermogen aangetast wordt en er zwakke plekken ontstaan. Juist die zwakke plekken vormen de ingang tot gezondheidsklachten.
Laat het niet zo ver komen en ga er nu mee aan de slag!

Grote schoonmaak ondersteunt jouw gezondheid
Het is belangrijk om zoveel mogelijk afvalstoffen af te voeren die soms diep opgeslagen liggen in het lichaam. Het voorjaar is de allerbeste periode voor een grote schoonmaak en diepe reiniging van de systemen en de organen. Naast het voorjaar is het najaar is ook een goed moment om te reinigen en twee keer per jaar is natuurlijk nog beter.

Fit, vitaal en beter op gewicht
Zo'n reinigingsperiode zorgt er niet alleen voor dat je je fitter en vitaler voelt maar ook dat je gezond op gewicht komt.

Hoe werkt het programma?

  • We starten met een intake zodat ik weet hoe je constitutie en conditie is en weet waar ik rekening mee moet houden.
  • Je krijg heldere informatie vooraf zoals; wat heb je nodig, welke boodschappen moet je in huis halen, waar moet je verder rekening mee houden enzovoorts.
  • Je krijgt duidelijke informatie, oefeningen en specifieke recepten.
  • Je krijgt online toegang tot de webpagina met reinigende recepten.
  • We hebben waar gewenst dagelijks één op één contact.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Het programma omvat een aantal consulten die ingediend kunnen worden bij de verzekering. Dit valt onder de aanvullende verzekering en gaat niet af van je eigen risico. De meeste verzekeraars vergoeden (een deel) van de consulten. Check of jouw verzekering de beroepsvereniging BATC vergoedt.

Wil je vooraf overleg of dit wel iets voor jou is? Of heb je andere vragen? Voel je welkom om contact op te nemen via info@praktijkdegroenling.nl of bel 06 - 25 524 787.