Tarieven

Steeds meer zorgverzekeraars kiezen er voor om steeds minder of niets te vergoeden voor complementaire zorg en dat is ten zeerste te betreuren. Zeker omdat degene die juist goed voor zich zelf willen zorgen om gezond te blijven of te worden op die manier op extra kosten gejaagd wordt. Ook voor de therapeuten zijn de kosten en ook de eisen hoog om aangesloten te blijven bij een beroepsvereniging. Daarom heb ik er voor gekozen uit de vereniging te stappen en mijn tarieven te verlagen.

Tarieven per 1 januari 2022
Intake € 95,00
Consulten € 75,00 (inclusief de verslaglegging)
Gemberen € 50,00
GezondheidsAPK € 97,50 (inclusief bloedtest)

Verzuimtarief
Bij verhindering dien je tenminste 24 uur van te voren af te zeggen dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden altijd in rekening gebracht.

Laboratorium onderzoeken
Voor de ontlasting-, urine-, speeksel-, haar- en bloedonderzoek zijn de kosten afhankelijk van uitgebreidheid van het onderzoek. Hierover wordt je uiteraard vooraf geïnformeerd. Deze onderzoeken worden direct door het laboratorium gefactureerd.

Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via 06 - 25 524 787 of afspraak@praktijkdegroenling.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *