BESCHERMING TEGEN 5G
Dit keer een speciaal bericht niet over voeding maar over de kracht van spagyriek als Vitamine Positief. Spagyriek (plantgeneeskunde) kan een krachtige impuls geven voor heling op een diep niveau en is tevens zeer geschikt voor preventieve maatregelen.

Met de komst van het 5G netwerk is er een grote elektromagnetische verandering in de atmosfeer gekomen. Ons lichaam is elektromagnetisch van aard. Het ligt dan ook voor de hand dat dit draadloze netwerk van invloed zal zijn op ons lichaam. Ons lichaam is niet aan die straling gewend en zal daar op reageren met stress en processen van herstel en regeneratie komen niet of minder aan bod.

Onlangs heeft Naidu Gopalsamy van Phylak Sachsen het spagyriek complex 'Bescherming tegen 5G' ontwikkeld. Dit complex zorgt ervoor dat jouw energieveld afgeschermd wordt voor de invloed van straling, en dan met name ook 5G straling. Als we naar de samenstelling kijken, dan gaan we beter begrijpen hoe dat komt, stelt Spagyriek apotheker Erik Welten:

Urtica - Verhoging van je trillingsfrequentie
Viola - Bescherming, werkt als een kooi van Faraday
Sarsparilla - Reiniging van je energieveld
Amygdala - Sluit gaten in de aura
Melilotus - Sluit gaten in de aura, regeneratie, bescherming tegen uitwendige aanvallen
Juniperus - Bescherming van de aura, afweer van zware energieën
Quercus - Energetische evenwicht, doorstroming, stabilisatie
Nigella - Het duister elimineren
Symphytum - Harmonisering
Hyoscyamus - Inzicht krijgen in schaduwkanten
Allium cepa - Drainage van storende elementen
Gingko - Terug naar de bron van het leven, balans, anti-oxidant

Wil je meer weten over Spagyriek of een speciaal op jou afgestemde samenstelling? Dan maak ik graag een afspraak met je. Of kijk eerst eens op de website voor meer uitleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *