'Je komt niet ver als je niet dichtbij begint'
sprak Krishnamurti

Dichtbij voor je eigen gezondheid is allereerst logisch blijven nadenken, je eigen wijsheid volgen en daarbij je intuïtie gebruiken.

Stel je zelf de vraag: 'Wat is gezond voor mij en wat kan ik verbeteren aan mijn eetpatroon?' 

Alles wat je verbetert in de goede richting, is de juiste stap naar gezondere cellen en betere immuniteit. Ons organisme, het woord zegt het al, is een zichzelf organiserend geheel maar dat moet het wel goed gevoed worden.

En wat is dan goed?
Iedereen snapt dat als je op een verpakking een doodskop ziet staan dat het uiterst giftig is en je het niet eten of drinken moet. Toch is dit precies wat wij wel doen met alle pesticiden, kleur-, geur-, en smaakstoffen, medicaties enzovoorts. En jazeker het zijn minieme vergiften maar al met al bij elkaar vormen ze een verzwakking van je immuunsysteem. Dat lijkt logisch en is het ook maar ongemerkt krijgen we toch veel ongewenste zaken binnen.

Dus blijf alert!
En kies heel bewust welke voeding je neemt, wat je drinkt en welke medicatie je écht nodig hebt. Je hebt altijd een keuze of je liever voor een natuurgeneeskundige aanpak kiest, regulier of misschien wel een mengvorm van beiden.

Hoe dan ook gezondheid begint bij jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *