Spagyriek consulten - plantremedies voor de hele mens
De spagyriek essences en complexen zijn een volledig natuurlijk product van de hele plant. En zijn alleen op voorschrift van een ervaren spagyriek therapeut te verkrijgbaar. Indien nodig is er altijd overleg met de spagyriek apotheker die ook de essences samenstelt en  rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.

De behandeling met spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat helderheid kan ontstaan en heling mogelijk is.

De spagyrische middelen zijn toe te passen bij acute en chronische klachten ook is spagyriek bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Vanwege de transformerende en helende werking is de spagyriek werkzaam op het niveau van lichaam, geest en ziel.

Praktijk De Groenling werkt samen met de Spagyriek Apotheek en de spagyriek middelen van Phylak Sachsen.logo-spagyriekapotheek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *